Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:
info@iatros-online.gr

X Κλείσιμο
Αρχική  > ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  > ΧΟΛΑΡΓΟΣ > ΣΦΑΚΙΑΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΦΑΚΙΑΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 92, 15562 ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   2106565112

Επίσκεψη στο ιατρείο μόνο με ράντεβου

2
1
1

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανούδης  γεννήθηκε στην Αθήνα από πρόσφυγες γονείς από την Κωνσταντινούπολη. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών με ιδιαίτερη διάκριση και εισήλθε με το θεσμό των Πανελληνίων Εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου  Πατρών από όπου και αποφοίτησε στα έξι έτη σπουδών.

Ειδικεύθηκε στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βρυξελλών CHU ST PIERRE και εργάστηκε επί αρκετά χρόνια στο δίκτυο IRIS-SUD ως επιμελητής.

Παράλληλα, εξειδικεύτηκε  στην λαπαροσκοπική Χειρουργική στο διεθνούς φήμης κέντρο CLERMONT-FERRAND της Γαλλίας από όπου και κατέχει το Ευρωπαικό Δίπλωμα Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης  και για το διάστημα 2007-2009 ήταν υπεύθυνος του Χειρουργικού τομέα Day-Clinic στη νοσοκομείο Hopital d Ixelles των Βρυξελλών.

Εξειδικεύτηκε στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο CHU ST PIERRE Βρυξελλών και στην Ανδρική Υπογονιμότητα στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Montpelier και της Toulouse. Στη συνέχεια διετέλεσε υπεύθυνος του τομέα Γυναικείας και Ανδρικής υπογονιμότητας στο Νοσοκομείο Hopital d Ixelles των Βρυξελλών και του τομέα ανδρικής υπογονιμότητας του CHU ST PIERRE.   

Επίσης, είναι κάτοχος του Γαλλικού τίτλου εξειδίκευσης στην κολποσκόπηση από το Πανεπιστήμιο της LILLE. Στο διάστημα 2006-2009 ορίστηκε υπεύθυνος προώθησης του μητρικού θηλασμού στη μεγαλύτερη μονάδα ΜΗΤΕΡΑΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ του Βελγίου (Hopital d Ixelles) και κατόρθωσε να πάρει η μονάδα αυτή την ευρωπαϊκή διαπίστευση “Hopital ami des enfants” ( Φιλικό Νοσοκομείο για τα βρέφη).

Το 2006 βραβεύτηκε από τον Βελγικό Σύλλογο Μαιευτήρων –Γυναικολόγων με το δεύτερο βραβείο καλύτερης ανακοίνωσης σπάνιου περιστατικού. Είναι δε υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Πειραματικής Φαρμακολογίας.

Ο ιατρός Σφακιανούδης είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών δημοσιεύσεων και ομιλητής σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια μαιευτικής-γυναικολογίας και εξωσωματικής γονιμοποίησης. Είναι μέλος της ΕSHRE (Εuropean Society of Human Reproduction and Embryology) , του Γαλλικού Σωματείου Ανδρολόγων (SALF) καθώς και του Βελγικού Συνδέσμου Ιατρών εξειδικευμένων στην υπογονιμότητα (BSRM).

Από τον Ιούνιο του 2009 είναι επιστημονικός υπεύθυνος  της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ όπου καθημερινά μετέχει στη φροντίδα δεκάδων ασθενών που πάσχουν από γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα.
Ο Κωνσταντίνος Σφακιανούδης είναι παντρεμένος με την ενδοκρινολόγο Αναστασία Δεμπεγιώτη και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Permanent unilateral blindness associated with peripartum cardiomyopathy.
πηγή: pubmed

Dronedarone administration prevents body weight gain and increases tolerance of the heart to ischemic stress: a possible involvement of thyroid hormone receptor alpha1.
πηγή: pubmed

Propylthiouracil-induced hypothyroidism is associated with increased tolerance of the isolated rat heart to ischaemia-reperfusion.
πηγή: pubmed


Ιατρείο

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβριου 92, Χολαργός
Τηλέφωνο: 210 6565112
Fax: 210 6565113

Σχολιάστε & Αξιολογήστε

ΣΦΑΚΙΑΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
58253