Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:
info@iatros-online.gr

X Κλείσιμο

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ354 (ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑ), 15233 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   213 0290997
Ιατρειο Γερασιμος Μαρινακης
Ιατρειο Γερασιμος Μαρινακης
Ιατρειο Γερασιμος Μαρινακης

Dr. Γεράσιμος Μαρινάκης

MD-DFFP-MRCOG-MSc-CCT(UK)

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ | ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ | ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία και εξειδικεύτηκε στην αναπαραγωγική ιατρική, εξωσωματική γονιμοποίηση και ανωτάτη λαπαροσκοπική χειρουργική στο Λονδίνο για 12 συνεχή έτη.Είναι μέλος (μετά από εξετάσεις) του Βασιλικού Κολεγίου Mαιευτήρων και Γυναικολόγων Μ. Βρετανίας από το 2007.

Το 2005 εργάστηκε ως ειδικός Επιμελητής στο διεθνούς φήμης κέντρο κάθε έξη αποβολών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου St Mary' s στο Λονδίνο με την Καθηγήτρια Lesley Regan.

Eκπαιδεύτηκε στο μαιευτικό και γυναικολογικό υπέρηχο στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Free του Λονδίνου. Διετέλεσε Ειδικός Επιμελητής στην Αναπαραγωγική Ερευνητή Μονάδα του Πανεπιστημίου Imperial College στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Chelsea and Westminster στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με κλινικό και ερευνητικό έργο για γυναίκες με αυξημένη αναπαραγωγική ηλικία σε πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το 2010 επιλέχθηκε σε διετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην ανωτάτη Λαπαροσκοπική Χειρουργική της Έδρας Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα εργάστηκε ως Ειδικός Επιμελητής με τον καθηγητή Jeremy Wright και Andrew Kent στο παγκοσμίου φήμης κέντρο Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Royal Surrey County Hospital.

Είναι ο πρώτος που κατέκτησε πιστοποιημένο τίτλο Ανωτάτης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής από το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων Μ. Βρετανίας.

Παράλληλα έλαβε μέρος σε εκπαιδευτικά Λαπαροσκοπικά προγραμματικά ως εκπαιδευτής στο πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο MATTU Μ. Βρετανίας και ολοκλήρωσε σπουδές στο Μάστερ Ενδοσκοπικής Γυναικολογικής Χειρουργικής στο Uninversity of Surrey. Έχει πλούσιο ερευνητικό έργο με διεθνείς δημοσιεύσεις, παρουσιάσεις και διακρίσεις σε διεθνή συνέδρια.


Γεράσιμος Μαρινάκης

Δ/νση: Λ. Κηφισίας 354 ('Εναντι Νοσοκομείου Υγεία)

15233, Χαλάνδρι / Αθήνα / Ελλάδα

Τηλ :+30 213 0290997

Φαξ : +30 213 0372409

Email : info@gerasimosmarinakis.gr

Σχολιάστε & Αξιολογήστε

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
118174