Για τηλεφωνικό ραντεβού
καλέστε στο
 2106082271

Από Δευτέρα εώς Παρασκευή 9:00 - 17:00
[x] κλείσιμο
Αρχική  > ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  > ΒΥΡΩΝΑΣ > ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 41, 16231 ΒΥΡΩΝΑΣ / ΝΙΚΗΤΑΡΑ 10Α, 14561 ΚΗΦΙΣΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    2107609109 2107609108 2106202293

 

   6945411060

Επίσκεψη στο ιατρείο μόνο με ράντεβου

2
1
1

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ


Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε την βασική του παιδεία στην Βαρβάκειο Πρότυπο σχολή το 1985. Εισήχθει 2ος με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχολή Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1991 με άριστα. Πραγματοποίησε της μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ηνωμένη Βρετανία όπου εργάστηκε σε νοσοκομεία του Λονδίνου και του Cambridge και απέκτησε την ειδικότητα της μαιευτικής γυναικολογίας. Από το τέλος του 2000, ιδιωτεύει στην Αθήνα υπηρετώντας τους τομείς της γονιμότητας της ενδοσκοπικής χειρουργικής, της ανάπλασης κόλπου καθώς και της μαιευτικής, αρχικά στα μαιευτήρια ΙΑΣΩ & ΛΗΤΩ και από το 2010 στο ΡΕΑ νοτίων προαστίων.
Εισακούγοντας τον παλμό και τις ανάγκες της εποχής επέδειξε ζήλο και ειδικό ενδιαφέρον στον χώρο της κοσμητικής γυναικολογίας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο νοσοκομείο Λευκός Σταυρός. Εθήτευσε στο πλευρό του διάσημου Dr. Matlock ή dr. 90210 στο Beverly Hills του Los Angeles ακολουθώντας της χειρουργικές του τεχνικές και τον τρόπο οργάνωσης και αξιοποιώντας την μακρόχρονη επιτυχημένη εμπειρία του κέντρου του σε σειρές ασθενών απ’όλο τον κόσμο.

Ίδρυσαν μαζί μέσα στο 2008 το πρότυπο κέντρο κοσμητικής γυναικολογίας και πλαστικής χερουργικής LVRI Athens όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού προφίλ απο μια πλειάδα νέων και επιτυχημένων ιατρών στο χώρο τους, διασφαλίζοντας λειτουργικότητα, ασφάλεια και επιτυχία σύμφωνα με τους κανόνες του LVRI Los Angeles.
Είναι μέλος της Ελληνικής λαπαροσκοπικής εταιρίας, μέλος του American Cosmetic Society και του Αμερικάνικου & Αγγλικού κολλεγίου γυναικολόγων.

Είναι εξάλλου ενεργό μέλος της Ελληνικής και διεθνής ρομποτικής εταιρίας (MIRA), μέλος της Ευρωπαϊκή εταιρίας επεμβατικής λαπαροσκόπησης (ESGE) καθώς και της ευρωπαϊκής εταιρίας γονιμότητας (ESRE).

Τέλος, αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας LAHA για τη χρήση του Laser στη γυναικολογία (ακράτεια ούρων, χαλάρωση κόλπου, εμμηνόπαυση)


 • Επίτιμος Καθηγητής λαπαροσκοπικής χειρουργικής στη σχολή A.C.E.T. (ιδιωτική ακαδημία εκπαίδευσης νέων Ιατρών Γυν/γων).
 • Ενεργοποίηση στην κλινική ερευνητική ομάδα διεθνούς συμμετοχής (Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο,Αμερική και Αγγλία) για τον έλεγχο και την πρόληψη πρωτοπαθών ή DE NOVO συμφύσεων κατά την λαπαροσκοπική χειρουργική.
 • Συμμετοχή στην μελέτη S.CA.R (U.S.A) και στην μελέτη G.E.N.E.V.A. με διεκπεραίωση 65 περιστατικών με second look laparoscopy κατά την πενταετία 2002-2007, όπου η ομάδα μας ολοκλήρωσε επιτυχώς το μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών παγκοσμίως.
 • Εξασκεί μαιευτική στα Μαιευτήρια Λητώ και Γαία (Ερρίκος Ντυνάν),ενώ αποτελεί έναν εκ των πρωτεργατών του νέου Γενικού Νοσοκομείου ΡΕΑ νοτίων προαστείων.
 • Συνεργάτης του Ιατρικού κέντρου Αμαρουσίου στη Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική (χειρούργησε 1ος στο νέου τύπου Ρομπότ High definition 18/03/2010),μαζί με την ομάδα του Κων/νου Κωνσταντινίδη.
 • Εξωτερικός συνεργάτης κλινικής Λευκός Σταυρός (λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική).
 • Εξωτερικός συνεργάτης γυναικολογικής κλινικής Γαία Ερρίκος Ντυνάν.
 • Ελληνικής Λαπαροσκοπική εταιρεία
 • ESHRE (Ευρωπαϊκής κοινότητας γονιμότητας).
 • ESGE (Ευρωπαϊκή κοινότητα γυναικολογικής ενδοσκόπησης)
 • Ελληνική Ρομποτική εταιρεία
 • Παγκόσμια εταιρεία (MIRA) Ρομποτικής χειρουργικής

 • Ιατρείο


  Καραολή Δημητρίου 41, Βύρωνας (έναντι Δημαρχείου)
  Νικηταρά 10Α, 14561 Κηφισιά
  Η Κος Μυρίλλας δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού.


  Μπορείτε να καλείτε το ιατρείο στο 210 7609109 ή στο κινήτο 6945411060.

  Ασφαλιστικό Ταμείο

  Προσφορές

  Σχολιάστε & Αξιολογήστε

  ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  45516