Για τηλεφωνικό ραντεβού
καλέστε στο
 2106082271

Από Δευτέρα εώς Παρασκευή 9:00 - 17:00
[x] κλείσιμο

ΣΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 52, 11528 ΑΘΗΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   2110121775

 

   6974816025

Επίσκεψη στο ιατρείο μόνο με ράντεβου

2
1
1

Δημήτριος Κ. Σγούρος M.D

Ο Δημήτριος Κ. Σγούρος σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία εισήχθη το 1997 και αποφοίτησε στις αρχές του 2004. (Βαθμός κτήσεως πτυχίου: 7,4)
Από τον Ιανουάριο του 2008 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία ως ειδικευόμενος ιατρός της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ» στο Χαϊδάρι. Απέκτησε τον τίτλο του ειδικού Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου μετά από επιτυχείς εξετάσεις τον Απρίλιο του 2011.


Κατά το επόμενο διάστημα μετεκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Δερματολογία και στη Δερματική Ογκολογία-Δερματοσκόπηση.
Αρχικά συμμετείχε στη λειτουργία του Παιδοδερματολογικού τμήματος της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μιλάνου, το οποίο αποτελεί διεθνές κέντρο αναφοράς των δερματικών νοσημάτων της παιδικής-εφηβικής ηλικίας.
Στη συνέχεια ακολούθησε η εκπαίδευση του στη Δερματική Ογκολογία – Δερματοσκόπηση - ως υπότροφος της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρείας – στο Πανεπιστήμιο της Μόντενα-Ρέτζιο Εμίλια. Συγκεκριμένα συμμετείχε στις δραστηριότητες των Δερματο-ογκολογικών τμημάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μόντενα και του Νοσοκομείου Santa Maria Nuova του Ρέτζιο Εμίλια, τα οποία αποτελούν διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα αριστείας και αναφοράς για τη διάγνωση και την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Εκτός δε από τη Δερματοσκόπηση εκπαιδεύτηκε και στην Confocal Laser Scanning Microscopy.

Εργάστηκε ως ιατρός σε διάφορες θέσεις της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Αρχικά υπηρέτησε ως Ιατρός Υπόχρεος Υπηρεσίας Υπαίθρου (Αγροτικός Ιατρός) στο ΓΝ-ΚΥ Κύμης και στο Π.Ι Κονιστρών Ευβοίας μέχρι τα τέλη του 2005. Ακολούθως υπηρέτησε ως Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό (ΚΕ Πόρος) εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία. Κατά το έτος 2007 εργάστηκε στο ΓΝ Καλαβρύτων ως ειδικευόμενος Εσωτερικής Παθολογίας.


Συμμετείχε στις δραστηριότητες των Δερματο-ογκολογικών τμημάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μόντενα και του Νοσοκομείου Santa Maria Nuova του Ρέτζιο Εμίλια, τα οποία αποτελούν διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα αριστείας και αναφοράς για τη διάγνωση και την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Εκτός δε από τη Δερματοσκόπηση εκπαιδεύτηκε και στην Confocal Laser Scanning Microscopy.

Από το Σεπτέμβριο του 2012 συνεργάζεται με το Δερματο-Oγκολογικό τμήμα της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Μάλιστα από το 2014 κατέχει τον τίτλο του Πανεπιστημιακού Υπότροφου. Παράλληλα είναι συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών.

Τέλος, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρέχει τις υπηρεσίες του για το σύνολο των κλινικών και κοσμητικών δερματικών ζητημάτων.


Ιατρείο


Βασ. Σοφίας 52 (Σταθμός μετρό Μέγαρο Μουσικής) Αθήνα

Μπορείτε να καλείτε το ιατρείο στο 211 0121775 ή στο 6974816025 .

Ασφαλιστικό Ταμείο

Προσφορές

Άρθρα

Κλινική δερματολογία

Η Κλινική Δερματολογία είναι ο κλάδος που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία των δερματικών νοσημάτων και των εξαρτημάτων του (νύχια, τρίχες). Ο δερματολόγος καλείται να διαγνώσει εκτός από τις δερματικές νόσους και τα δερματικά συμπτώματα που είναι απότοκα άλλων εσωτερικών...

Ψωρίαση: μορφές εκδήλωσης

Η ψωρίαση είναι μια συχνά εμφανιζόμενη, χρόνια πάθηση του δέρματος που παρουσιάζει εξάρσεις και υφέσεις. Χαρακτηριστικά συμπτώματά της είναι τα εξανθήματα με ερυθηματολεπιδώδεις πλάκες. Πολλές φορές υπάρχει οικογενής προδιάθεση για την εμφάνισή της. Προσβάλλει εξίσου άνδρες...

Σχολιάστε & Αξιολογήστε

ΣΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
55126