Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:
info@iatros-online.gr

X Κλείσιμο

ΚΑΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ω.Ρ.Λ. ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠ.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 76, 12461 ΧΑΙΔΑΡΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   2105321251

 

   6932 432 106

Επίσκεψη στο μόνο με ράντεβου

2
1
1

Ο Νικόλαος Γ. Κανέλης γεννήθηκε το 1960 στην Εύβοια, στην παραλία Κύμης. Στο Αλιβέρι της Εύβοιας ολοκληρώνει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του και επιτυγχάνει στις εξετάσεις το 1978 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοιτεί το 1985. Στη συνέχεια ολοκληρώνει το Αγροτικό του στο Υ/Σ της Σκύρου. Από το 1987 έως το 1992 ειδικεύεται στην ωτορινολαρυγγολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική "Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών".

Το 1993 μετεκπαιδεύεται στο Baylor College στο Houston των Η.Π.Α σε ό,τι αφορά στην παιδολαρυγγολογία, ωτονευρολογία και χειρουργική ωτός. Κατόπιν μέχρι το 1998 διατελεί ως μεταπτυχιακός υπότροφος στην Πανεπιστημιακή Κλινική Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Λαμβάνει επίσης χειρουργική εξειδίκευση στην:

  1. Παιδοωτορινολαρυγγική χειρουργική
  2. Χειρουργική ροχαλητού (υπνική άπνοια)
  3. Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός

Από το 1994 έως και σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο στο Δήμο Χαϊδαρίου Αθηνών, ενώ παράλληλα μέχρι και το 2001 συνεργάζεται με την Κλινική «Καρράς» και με το Νοσοκομείο «Μητέρα». Από το 2001 μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του διευθυντή στην ωτορινολαρυγγική Κλινική του Νοσοκομείου «Metropolitan».


Στην περιοχή του Χαϊδαρίου, στον αριθμό 76 της οδού Αγωνιστών Στρατοπέδου, στον δευτερο όροφο, εδρεύει το ιατρείο μας. Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο και  φιλόξενο χώρο που παράλληλα διαθέτει αρτιότητα στον ιατρικό του εξοπλισμό. Στην είσοδο βρίσκεται η γραμματεία μας με προσωπικό επαρκές και εξειδικευμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.


Έχουμε προνοήσει για τους μικρούς μας φίλους δημιουργώντας έναν μικρό χώρο δραστηριοτήτων για παιδιά που διατηρεί ωστόσο κάθε κανόνα ασφαλείας. Η αίθουσα αναμονής έχει διαμορφωθεί με γνώμονα την άνεση και την ηρεμία των ασθενών μέχρι τη στιγμή του ραντεβού τους. Μέριμνα μας είναι η ιατρική πρόνοια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και η εξασφάλιση ενός ανθρώπινου και προσιτού περιβάλλοντος.


Γνωρίστε το γιατρό και τους συνεργάτες του που κάνουν το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτησή σας.


Δρ Νικόλαος Κανέλης
Ιδιωτικό Ωτορινολαρυγγολογικό Ιατρείο

Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 76, Χαϊδάρι
Τηλ.: 210 53 21 251
693 24 32 106
Email: n.kanelis@yahoo.gr

 

Σχολιάστε & Αξιολογήστε

ΚΑΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
31294