Για τηλεφωνικό ραντεβού
καλέστε στο
 2106082271

Από Δευτέρα εώς Παρασκευή 9:00 - 17:00
[x] κλείσιμο
Αρχική  > ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ  > ΠΑΛΛΗΝΗ > ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 7 & ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   2106659688

 

   6944345963

Επίσκεψη στο ιατρείο μόνο με ράντεβου

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ M.D, PhD
Ειδικός Παθολόγος

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής.
Ο Σπύρος Μπάρμπας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της παθολογικής ειδικότητας εξειδικεύτηκε ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση του διαβητικού ποδιού στην υπέρταση και στην προληπτική αντιμετώπιση των πλέον «σύγχρονων «νοσημάτων του αιώνα, όπως είναι ο διαβήτης, η παχυσαρκία και η υπερλιπιδαιμία.
Με την ολοκλήρωση της ειδικότητας άρχισε η εκπόνηση της διδακτορικής του εργασίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ολοκληρώνοντας την εξειδίκευση στο μεταβολικό σύνδρομο.


Συνεργάστηκε για περισσότερο από 6 χρόνια με τους Ιατρούς SOS και διαχειρίστηκε περιστατικά επείγουσας εξωνοσοκομειακής ιατρικής.
Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής, με συμμετοχές σε αντίστοιχα συνέδρια του εξωτερικού αλλά και διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων στην Ελλάδα, σε θέματα πρόληψης και αποτελεσματικής θεραπείας νοσημάτων της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Οργάνωσε και διηύθυνε την Παθολογική κλινική του Ομίλου Πραξιτελείου και συνεχίζει να συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, όπως το Ιατρικό Αθηνών, η Ευρωκλινική, η Βιοκλινική, ΜΗΤΕΡΑ, κ.α .
Από το 2014, αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Athens Beverly Hills Medical Group, διευθύνοντας το Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας του Κέντρου.


Ιατρεία


Λεωφόρος Λαυρίου 7 & Ηρακλέους Κάντζα Παλλήνης
Περιφερειακός Χώρας Μυκόνου θέση Ευαγγελιστράκι

Η Κος Μπάρμπας δέχεται κατόπιν ραντεβού.


Μπορείτε να καλείτε το ιατρείο στην Αθήνα στο 210 6659688, στη Μύκονο στο 22890 22352 ή στο κινητό 694 4345963.

Ασφαλιστικό Ταμείο

Άρθρα

Καρκίνος παχέος εντέρου: αίτια

Υπολογίζεται ότι πλέον 300.000 νέων περιπτώσεις διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη, από τις οποίες οι μισές πεθαίνουν εξ αιτίας του καρκίνου. Κάθε χρόνο και σε όλο τον κόσμο, ο καρκίνος του παχέος εντέρου διαγιγνώσκεται σχεδόν σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Στις Δυτικές κοινωνίες,...

Συμπτώματα και διάγνωση: καρκίνος παχέος εντέρου

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι μια πολύ συχνά εμφανιζόμενη ασθένεια στον ανδρικό πληθυσμό. Σε προηγούμενο άρθρο έχουμε αναφερθεί εκτενώς στα αίτια του καρκίνου του παχέος εντέρου. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε με ποια συμπτώματα εκδηλώνεται ο καρκίνος, τι κλινική εικόνα έχει...

Θεραπεία: καρκίνος παχέος εντέρου

Σε προηγούμενο άρθρο έχουμε αναφερθεί στα συμπτώματα και τη διάγνωση του καρκίνου του παχέος εντέρου. Τώρα θα αναφερθούμε στους τρόπους θεραπείας. Σε πρώιμο στάδιο, η νόσος μπορεί να αντιμετωπισθεί χειρουργικά με πιθανότητα ίασης. Η προσθήκη της επικουρικής χημειοθεραπείας...

Σχολιάστε & Αξιολογήστε

ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
113813