Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:
info@iatros-online.gr

X Κλείσιμο
Αρχική  > ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ  > ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ > ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Καλαβρύτων 7 & Δημοκρατίας , 15451 Νέο Ψυχικό
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   2106713878

 

   6944 790889

Επίσκεψη στο ιατρείο μόνο με ράντεβου

2
1
1

Δρ. Γεώργιος Κ.Καλαντζής
Χειρούργος Οφθαλμίατρος

 


Ο Δρ. Καλαντζής είναι χειρουργός οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στη χειρουργική βλεφάρων, κόγχου και δακρυϊκού συστήματος.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Pécs της Ουγγαρίας. Εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία και στην Ελλάδα στην Οφθαλμολογία και μετεκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική Βλεφάρων, Δακρυϊκού Συστήματος και Οφθαλμικού Κόγχου στο Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου και στο St. James University Hospital του Λιντς στη Μεγάλη Βρετανία.

Κατέχει τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή της Οφθαλμολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λιντς στην Αγγλία και είναι Διευθυντής του τμήματος Χειρουργικής Βλεφάρων, Κόγχου & Δακρυϊκής Συσκευής στην Πανεπιστημιακή Κλινική St. James Hospital του Λιντς, που ανήκει στο μεγαλύτερο συγκρότημα Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων στην Ευρώπη (Leeds Teaching Hospitals NHS Trust). Έχει συγγράψει δεκάδες ιατρικές εργασίες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά και είναι υπεύθυνος για αρκετά ερευνητικά προγράμματα στον τομέα της Οφθαλμολογίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Μοιράζει το χρόνο του κάθε εβδομάδα στην Αγγλία (Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής St. James University Hospital, Leeds) και στην Ελλάδα (επιστημονικός συνεργάτης στα νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ & Οφθαλμοχειρουργική μονάδα "Eye Day Clinic").

Δρ. Γεώργιος Κ.Καλαντζής -
Εξειδίκευση

 

Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας στην Οφθαλμολογία το 2009 από την Α’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» ο Δρ Καλαντζής μετεκπαιδεύθηκε στη Χειρουργική Βλεφάρων Κόγχου και Δακρυϊκού Συστήματος στη Μεγάλη Βρετανία για 2,5 έτη στο Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο και στο St. James University Hospital στο Λιντς.

Από τον Φεβρουάριο του 2012 εργάζεται ως Διευθυντής στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική (St. James’s University Hospital) του Λιντς στη Μεγάλη Βρετανία και εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση παθήσεων στα βλέφαρα, στον κόγχο και στη δακρυϊκή συσκευή. Η εν λόγω Πανεπιστημιακή κλινική είναι μια από τις μεγαλύτερες στη Μεγάλη Βρετανία και αποτελεί κέντρο αναφοράς για 2 εκατομμύρια ασθενείς.

Ο Δρ Καλαντζής έχει επιτελέσει μια πλειάδα χειρουργικών επεμβάσεων στα βλέφαρα (αφαίρεση όγκων, εντρόπια, εκτρόπια, πτώσεις βλεφάρων, βλεφαροπλαστικές), στον κόγχο (αποσυμπίεση κόγχου, αφαίρεση όγκων, εκκένωση, εξόρυξη), στο δακρυϊκό σύστημα (εξωτερική και ενδοσκοπική ασκορινοστομία, αποκατάσταση τραυμάτων) και επεμβάσεις φακοθρυψίας για την αντιμετώπιση του καταρράκτη.

Όλα τα αποτελέσματα από το σύνολο των χειρουργικών του επεμβάσεων έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και έχουν χρησιμοποιηθεί για δημοσιεύσεις σε διεθνούς κύρους οφθαλμολογικά περιοδικά.


Επικοινωνία
Καλαβρύτων 7 & Δημοκρατίας 24,
Νέο Ψυχικό
Τηλ: 210 6713878
Κιν: 6944 790889Μπορείτε να καλείτε το ιατρείο στο 210 6713878.

Σχολιάστε & Αξιολογήστε

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
30439